Kundetilpasning

Det er ofte det lille ekstra som er avgjørende. Vi tilpasser produktene etter ønsket merking, farger og ergonomi. Som leverandør av skreddersydde produkter legger vi vekt på tilfredsstille kundenes og brukernes behov, og har lang erfaring med å samarbeide tett med kundens designere. Vi har også erfarne designere og rådgivere som kan bidra til å realisere kundens visjon.

Masseprodusert skreddersøm

For å kunne møte nye behov må vi alltid ligge i forkant av utviklingen. Vi jobber hele tiden med kompetanseheving og nye utviklingsprosjekter, og en av satsingene er vår deltagelse i en «bedrifts-lab», her på Røros.

Dette handler om å ta i bruk forretningsstrategien «Masseprodusert Skreddersøm» (MSS). Evnen til å lage tilpassede løsninger i større volum er i utgangspunktet et av våre store fortinn, og gjennom dette prosjektet skal vi videreutvikle denne kvaliteten.

en kvinne som posserer med produkter fra Røros Produkter og cityindustrial
topper til avfallsbeholder i produksjon

CityIndustrial

Røros Produkter AS har sammen med tre andre bedrifter på Røros, vært med i et utviklingsprosjekt som het ARMS, arena for masseprodusert skreddersøm. Resultatene og teorien fra dette, ble samlet under portalen cityindustrial.no der man kan lese om prinsippene bak masseprodusert skreddersøm og hvilke muligheter det gir. En stadig større andel av våre kunder ønsker å kunne tilpasse produktene til sitt behov. Vi er glade for tilbakemeldingene som kommer fra kundene når de ser produktene i sitt riktige miljø.

Det blir stadig vanligere at plassering av avfallsbeholdere avklares av arkitekten på tegningsstadiet, tilpasset både besøkende, vaskefunksjonen osv. Kildesortering krever flere beholdere i nærhet av hverandre, og våre helhetlige stasjoner blir nå omtalt som avfallsmøbler under planlegging av nye bygg.

Når vi fikk ordren fra Destinasjon Røros, ble den lagt inn i systemet sammen med de øvrige kundeordrene denne dagen. – Jeg er veldig fornøyd med at vi kan få så spesifikke produkter produsert lokalt og som gjør at Reiselivets Hus også blir et utstillingsvindu for lokale produsenter. De turkise avfallsbeholderne ble akkurat slik jeg ønsket meg, sier direktør i Destinasjon Røros, Linda Ramberg.

Les mer på cityindustrial.no