Kildesortering

Velger du en kildesorteringsløsning fra Røros Produkter bidrar du til økt trivsel for kunder og ansatte, samtidig som du får en mer effektiv avfallshåndtering.

Nedenfor ser du de av våre kildesorteringsprodukter som er knyttet opp mot vår produktkonfigurator der du kan utforme din egen avfallsbeholder. Dersom du ønsker å se hele vårt utvalg klikker du på knappen «se alle kildesorteringsprodukter».

to barn kaster avfall i tre femunden avfallsbeholdere i gruppe i en barnehage

FEMUNDEN

Femunden er en stilren avfallsbeholder i pulverlakkert stål. Finnes i størrelse 35 liter, 50 liter, 65 liter og 90 liter.

Se Femunden avfallsbeholder

tre aursunden avfallsbeholdere ved en hvit vegg med blå snøkrystaller på veggen

AURSUNDEN

Aursunden er en robust og ergonomisk avfallsbeholder. Passer alene og i en kildesorteringsstasjon. 60 liter og 100 liter.

Se Aursunden avfallsbeholder

en person kaster avfall i fire urbanus avfallsbeholder for vegg

URBANUS

Urbanus er en prisbelønt og stødig papirkurv for vegg for innendørs bruk. Avfallsbeholderen finnes i størrelse 25 liter.

Se Urbanus avfallsbeholder

tre sinus avfallsbeholdere ved en grå vegg og en benk til høyre

SINUS

Sinus avfallsbeholder er designet i en trekantform – optimal som modul for 3 eller 6 fraksjoner. Kommer i 50 liter og 90 liter.

Se Sinus avfallsbeholder

tre konsis avfallsbeholdere i en hall på oslo lufthavn

KONSIS

Konsis er en frittstående avfallsbeholder med/uten askebeger for innendørs og utendørsbruk. 100 liter.

Se Konsis avfallsbeholder

nobell avfallsbeholder i grå og rød i et uteområde

NOBEL

Nobel er en stilfull og robust avfallsbeholder, som passer i alle miljøer både inne og ute. Finnes både frittstående og vegghengt.

Se Nobel avfallsbeholdere

Røros Produkter sine norskproduserte kildesorteringsløsninger for bedrifter og andre offentlige bygg, som for eksempel skole, barnehage, spisesteder m.m., passer godt som enkeltstående eller komplette avfallssystem i alle typer inne- og utelokaler. Vi har stort utvalg vegghengte- og frittstående avfallsløsninger med kildesorteringssett, avfallsbeholdere, papirkurver og kildesortering til brannfarlig avfall.

Du kan velge blant et stort utvalg standardmodeller i ulike farger og design, men kan også få skreddersydde designløsninger ut ifra dine behov.

Jobben til renholdspersonalet blir også enklere og mer effektiv. Ikke minst, du viser at du tar klima og miljø på alvor ved å bruke en kortreist, norskprodusert kildesorteringsløsning.