Møbel

Arkitekter og interiørarkitekter leker ofte med farger, slik at både bord, benker, plantekasser og avfallsbeholdere matcher i farger og uttrykk. Stålet kan lakkeres i ulike RAL-farger og treverket kan beises/oljes i de fargene du ønsker.

nbel benk står på asfalt med en steinkant bak og plen i bakgrunnen

NOBEL

En kraftig, enkel og stilfull møbelserie som kan brukes både innen- og utendørs. Rustfritt stål og naturlig impregnert treverk.

Se Nobel-møbelserie

stil stol i tre med rødt metall og bord i fargen rød

STIL

En møbelserie med mange muligheter for tilpasning og skreddersøm, og passer både inne- og utendørs. Kan leveres med og uten ryggstøtte og armlener.

Se Stil-møbelserie

modul benk og plantekasse i et uteområde med hus i grønn farge bak

MODUL

En fleksibel benk som kan settes sammen på mange ulike måter. Ved bruk av to varianter kan MODUL bygges slik du ønsker – bygg i høyde, bredden eller dybden.

Se Modul-serien

rast benk i en park med uklare blomster i forgrunnen

RAST

Et robust benkebord i rustfritt stål som passer inne og ute i det offentlige rom. Står stødig i vær og vind, og passer perfekt i parker og på takterrasser.

Se RAST benkebord

Robuste møbelløsninger skaper trivelige og sosiale møteplasser for elever, kunder og ansatte. Røros Produkter sine norskproduserte kvalitetssikre møbelløsninger er tilpasset ulike typer ute- og innemiljø, både privat og offentlig. Basen i produktene er stål og europeisk lerketre.

Møblene passer godt til flere av kildesorteringsløsningene. Arkitekter og interiørarkitekter leker ofte med farger, slik at både bord, benker, plantekasser og avfallsbeholdere matcher i farger og uttrykk. Stålet kan lakkeres i ulike RAL-farger og treverket kan beises/oljes i de fargene du ønsker.

Du kan velge blant standardmodeller i ulike farger og design, men du kan også få skreddersydde møbelløsninger etter mål. Vi mener det ofte er det lille ekstra som er avgjørende, og vi tilpasser produktene etter ønsket merking, farger og ergonomi, slik at møbelløsningene er tilpasset din bedriftsprofil og verdier.

Velger du en møbelløsning fra Røros Produkter bidrar du til økt trivsel for både elever kunder og ansatte.  Ikke minst, du viser at du tar klima og miljø på alvor ved å bruke en kortreist, norskprodusert møbelløsning.