Skreddersøm – Produktkonfigurator

Med vår 3D-produktkonfigurator kan du designe dine egne avfallsbeholdere eller bord og benker slik du selv ønsker. Du kan sende oss filen og bestille varen akkurat slik du ønsker den. 

Det er ofte det lille ekstra som er avgjørende. Vi tilpasser produktene etter ønsket merking, farger og ergonomi. Som leverandør av skreddersydde produkter legger vi vekt på tilfredsstille kundenes og brukernes behov, og har lang erfaring med å samarbeide tett med kundens designere. Vi har også erfarne designere og rådgivere som kan bidra til å realisere kundens visjon.

Vi har vår egen produktkonfigurator der du kan utforme dine egne avfallsbeholdere, benker og bord. Dersom du har noen profilfarger du har som en rød tråd kan vi lakkere beholderne og benkene i akkurat den RAL-fargen du ønsker.

Avfallsbeholdere

Avfallsbeholdere er viktig for riktig kildesortering i din bedrift og vi har mange ulike avfallsbeholder til både innendørs- og utendørs bruk. På flere av dem kan du velge å bruke vår produktkongigurator for å designe dine egne avfallsbeholdere. Her velger du først hvor mange avfallsbeholdere du ønsker til din kildesortering samt hilsen størrelse du ønsker. Deretter kan du velge blant mange forskjellige RAL-farger på beholderen og på lokket akkurat som det passer deg. Du kan også velge hvilken type etikett du ønsker på hver beholder for best mulig kildesortering. Etikettene du kan velge blant er selvsagt laget etter norsk standard og finnes i de godkjente fargene for hver type sortering eller i sorte dersom du foretrekker det.

Du velger beholder ved å trykke på rundingen foran beholderen du vil endre, slik at rundingen blir turkis. Deretter velger du farge og etiketter som det passer deg. For neste beholder klikker du på neste runding osv.

Dersom du har en dus grønnfarge som en av dine profilfarger kan resultatet bli som skissert nedenfor.

Avfallsbeholderen Aursunden 60 liter. RAL 6021_6019 med fargede etiketter for god kildesortering.
Aursunden 60 liter

Klikker du på bildet i konfiguratoren kan du snu og vende på den akkurat som det passer deg. Da vil du se hvordan den ser ut i den fargen du har valgt. Dersom du har valgt en av våre beholdere med dør kan døren åpnes slik at du ser hvordan den ser ut inni. Og om du har valgt topp med lokk kan du også åpne lokket om du ønsker deg. De turkise rundingene markerer plasser som kan trykkes på for å foreta en handling.

Resultatet av dine valg kommer opp på skjermen og du kan enkelt sende oss din forespørsel som vi priser og sender tilbake. Du kan også laste ned konfigurert data slik at du kan benytte skissen inn i f.eks arkitekttegninger. Filformatene du kan laste ned er Archicad-, Eevit-, DWG- eller SketchUp-filer som du kan importere videre i din programvare.

Produkter som har produktkonfiguratoren er:

Bord og benker

Produktkonfiguratoren kan også benyttes til design av våre bord, benker og krakker slik at du kan få dem akkurat slik du vil. Stålet på benkene kan lakkeres i valgfri RAL-farge og treverket er av malmfuru fra Rørosregionen og kan lakkeres i lys eller brunbeiset malmfuru.

Nobel benk lakkert i lys malmfuru, stålet er lakkert i RAL2001 Rødoransje
Nobel Benk

På flere av våre benker, krakker og bord har mulighet for å velge farger og beis for å skreddersy dem akkurat slik du ønsker.

Nobel serien:

Stil serien:

Modul serien

Lek deg med farger og finn ut hva som passer best for deg og din bedrift.

Produktkonfiguratoren er utviklet i samarbeid med BimBear.

Telefon: 72 40 61 90

E-post: firmapost@rorosprodukter.no