Smak av sommer

Store deler av landet vårt har allerede fått en forsmak på sommeren, flere har nok til felles at vi skulle gjort noe med uterommet før sommeren kom over oss.  Ikke alle rakk det, men det er aldri for sent å få det fint rundt seg. Våre møbler produseres på Røros og sammenlignet med mange andre har vi korte leveringstider.

Møblér uterommet med modul benker og plantekasser

Lek deg med antall moduler, farger og sammensetninger og få benkene og plantekassene i det uttrykket du selv ønsker i ditt utemiljø. Du kan plassere MODUL benker og plantekasser akkurat som du ønsker og skape gode møteplasser! Dersom du skal skape en sosial arena på skolen, i barnehagen, på jobben, i parken eller andre steder der folk samles er MODUL et godt valg. MODUL gir deg mange mulige løsninger som gjør at du kan skape kreative og morsomme samlingsplasser for barn og voksne.

EPD arbeidet i Røros Produkter

Røros Produkter AS er i gang med EPD arbeidet. Flere av våre produkter er EPD-godkjent og de andre vil følge etter i tur og orden. EPD står for Environmental Product Declaration. En EPD er et kortfattet dokument som oppsummerer miljøegenskapene til en komponent, et ferdig produkt eller en tjeneste. En EPD er historien om et produkts livsløp – den forteller om miljøvennlighet og bærekraft i hele levetiden til produktet. 

Svukku sekkevogn

Bildet viser Svukku sekkevogn i grå, med plass til 3 sekker. Det er også vist hvordan den kan merkes for god kildesortering.

Det er mange av våre kunder som har Svukku sekkevogn med tre sekker med fargede lokk. Flere kunder har ønsket seg den med grå lokk.

Vi har nå tatt inn den med grå lokk i stedet slik at det gjør det enklere å merke etter de nasjonale merkene for god kildesortering. Vi har selvsagt etikettene til salgs også.

Sommer i produksjonen

Vi gjør ellers oppmerksom på at vi i sommer har feriestengt i produksjonen i uke 29, 30 og 31.

Ordrekontoret er åpent som vanlig.

Røros Produkter AS

Telefon: 72 40 61 90

E-post: firmapost@rorosprodukter.no