Våren er i anmarsj

På mange plasser i landet vårt begynner vinteren endelig å slippe taket og våren er i anmarsj. Hos mange av oss begynner det da å krible i ekstra fingrene for å ta tak i ting vi skulle ha gjort ute. Dersom dere har behov for fornyelse av uterommet eller verandaen har vi flere typer bord, benker og plantekasser å tilby.

Møblér uterommet med modul benker og plantekasser

NOBEL er vår bestselger innenfor bord og benker. Den er en kraftig, enkel og stilfull serie som kan brukes både innen- og utendørs. Sidevangene i rustfritt stål og kan lakkeres i valgfri RAL-farge. Vi kan også skjære inn eller foliere bedriftens logo dersom det er ønskelig. Treverket er i malmfuru av meget god kvalitet og stabilitet. I Nobel serien tilbyr vi både bord, ulike typer benker og krakker. Vi har også Nobel avfallsbeholdere som står seg godt sammen med møblene.

Bordbenken RAST er en robust og stødig «piknik-benk». Den er laget i stål og malmfuru treverk. Leveres i valgfri RAL-farge fra vårt standard fargekart. Andre farger, treverk eller logoutskjæring/-foliering kan lages på bestilling. Her ser dere to eksempler som vi har laget for kunder på Røros.

MODUL benk har en solid konstruksjon som passer godt både inne og ute i det offentlige rom. Modulene kan settes sammen slik man ønsker ved bruk av våre tre varianter. Modul blir produsert i stål og beiset malmfuru. Vi lakkerer ståldelen i den RAL-fargen kunden ønsker. Modul plantekasse er vårt nyeste tilskudd i serien som kan bygges sammen med Modul benk eller skrog for ekstra høyde. Men de står også fint alene. Plasser modulen på ønsket sted og fyll opp med de plantene du selv ønsker.

MOBIL er en annen serie beregnet for arrangement eller for eksempel på hytta. Disse benkene og bordene er kraftige og stilfulle samtidig som de tar lite plass under oppbevaring. Monteringen er svært enkel. Mobil-serien leveres som standard med beiset sort malmfuru, men den kan beises i flere farger. Stålvangene kommer som standard i lakkert mørk grå Sahara lakk, men de kan også lakkeres i den RAL-fargen som passer til omgivelsene.

KNEKK er en ny utemøbel-serie med enkel design helt uten sveising. Delene tres sammen og låses av seg selv. Konstruksjonen minsker risikoen for korrosjon, og har et ærlig uttrykk da alle sammenføyningene er synlig. På knekk kan du også lakkere stålet i den RAL-fargen du ønsker. Treverket er malmfuru som også kan beises i ulike farger.

Våre bord og benker er krever minimalt med vedlikehold og de er laget for å vare lenge. De blir ofte trivelige og sosiale møteplasser for elever, kunder og ansatte. 

Ved større prosjekter i kan også skreddersy møbler slik at de passer ekstra godt inn i miljøet. Dersom dette er aktuelt send oss gjerne din skisse slik at vi sammen kan se på hva som vil passe inn hos dere.

Les mer om våre møbler her Meld deg på vårt nyhetsbrev

Røros Produkter AS

Telefon: 72 40 61 90

E-post: firmapost@rorosprodukter.no