Om Røros Produkter

Vi er i stadig utvikling og presenterer innovative løsninger som gjør hverdagen enklere og mer lønnsom for kundene våre. I tillegg skreddersyr vi produkter etter ønske, noe som skjer i tett samarbeid med kunden fra ide til ferdig produkt

Bedriften vår er liten nok til å være tilpasningsdyktig, og stor nok til å ta på oss større nasjonale oppdrag. Materialene vi benytter er stål, aluminium, plast og treverk. Fabrikken er bygget for å skreddersy løsninger etter brukernes behov. Gjennom vårt samarbeid med dyktige produktdesignere får kundene de riktige løsningene.

Vi er stolte over det vi lager, men jobber konstant for å bli enda bedre og utvikle oss faglig. Hver dag fokuserer vi på nye utviklingsprosjekter for å kunne tilby gode, miljøvennlige og tidsriktige løsninger. Systematikk og langsiktighet er våre fremste kjennetegn. Vi setter tydelige og høye mål, som samtidig er realistiske – både når det gjelder investeringer, omsetning, resultater, kvalitetssikring og arbeidsmiljø.

Les vår firmabrosjyre (PDF eller e-brosjyre)

Etiske retningslinjer

Røros Produkter sine etiske retningslinjer er til for å skape felles holdninger til hvordan organisasjonen skal drives, slik at eiere, leverandører, kunder, ansatte, offentlige myndigheter, samarbeidende og konkurrerende selskaper til enhver tid har tillit til bedriftens profesjonalitet og integritet.

Våre etiske retningslinjer er basert på internasjonalt anerkjente FN- og ILO-konvensjoner og anbefalinger.

Vi ønsker å skape et engasjerende, godt og utviklende arbeidsmiljø der alle medarbeidere skal behandle hverandre med respekt, tillit og med en positiv innstilling. Dette innebærer blant annet at vi skal ha respekt for hverandres funksjoner, kompetanse, tid og personlighet.

Last ned og les alle våre etiske retningslinjer

en person poserer for kameraet samtidig som hun jobber i fabrikken til røros produkter

Jobb med oss

Røros Produkter er en offensiv og innovativ mekanisk industribedrift som jobber aktivt med å levere smarte løsninger til renhold- og avfallsmarkedet. Vi søker stadig nye arbeidere, og vil gjerne høre fra akkurat deg.

Les mer om jobb hos oss