Prosjekt – Oslo Lufthavn

Det er stor tetthet på avfallsbeholderne som er satt ut på Oslo Lufthavn og alt er lagt til rette for at reisende enkelt skal kildesortere avfallet sitt selv om det er veldig hektisk.

Kildesortering for 32 millioner passasjerer på Oslo Lufthavn

I april 2017 åpnet den nye fløyen på OSL Gardermoen. Med en kapasitet til å ta i mot 32 millioner passasjerer årlig blir det mye avfall. Røros Produkter AS har levert Konsis kildesorteringsbeholdere for enklere avfallshåndtering på lufthavnen.

kildesorteringsløsning på Oslo lufthavn gardermoen

En vinner

Konsis er den avfallsbeholderen man ser flest av i den nye avgangshallen. Den fikk merket for god design i 2006, har vunnet patentrådets uhøytidelige publikumspris i 2013. Det er et solid avfallsmøbel som hjelper til med enda bedre kildesorteringsgrad på OSL.

avfallsbeholdere for enklere kildeortering på Oslo lufthavn

Miljøfyrtårn

Det er stor tetthet på avfallsbeholderne som er satt ut på Oslo Lufthavn og alt er lagt til rette for at reisende enkelt skal kildesortere avfallet sitt selv om det er veldig hektisk. Dette er ingen tilfeldighet, Røros Produkter leverte de første avfallsbeholderne til OSL allerede i 2006, og det ble stor suksess da kildesorteringen ble innført.

Oppgradering Den nye ankomsthallen har tidsriktige forbedringer og flere nyheter er på vei for utprøving. Eldre løsninger som allerede finnes på Avinor sine flyplasser kan lett oppgraderes med utskifting av deler slik at de framstår som nye.