Vogner og trillebord

Velger du en av våre hotellvogner, rengjøringsvogner eller trillebord fra Røros Produkter bidrar du til en ergonomisk og trygg jobbhverdag som ivaretar HMS på flere måter.

Praktiske og komplette hotellvogner, bøttetraller, rengjøringsvogner, sekkevogner og trillebord med god ergonomi og robuste hjul er viktige redskap for renholdspersonalet, og gjør jobben enklere og mer effektiv. Vognene er spesialutviklet med tanke på oppbygning og utseende, og de har gode hjul som gjør manøvreringen enkel.

Røros Produkter sine trillebord, hotellvogner, sekkevogner og rengjøringsvogner er tilpasset alle typer private og offentlige lokaler. Vognene passer like godt hjemme som i bedrifter. Hotellvognene er meget solide og har flere smarte tilleggsfunksjoner som blant annet kildesortering, redskapsholdere og låsbar holder for nettbrett.

Velger du en av våre hotellvogner, rengjøringsvogner eller trillebord fra Røros Produkter bidrar du til en ergonomisk og trygg jobbhverdag som ivaretar HMS på flere måter. I tillegg viser du at du tar klima og miljø på alvor ved å bruke en kortreist, norskprodusert løsning.