Hygiene and desinfection

Gulvstativer og andre holdere/braketter er et viktig bidrag for å unngå smitte i omgivelsene der dispenseren står, og innbyr til hånddesinfeksjon og god håndhygiene. Gulvstativene egner seg godt på steder der mange mennesker ferdes, f.eks. på skole, kontor, barnehage og spisesteder. De ulike dispenserstativene har en fleksibel festeplate med tanke på montering av de mange ulike dispensere som finnes i markedet til ulike håndsprit- og desinfeksjonsprodukter.  I tillegg finnes en skiltløsning med pleksiglass for å montere på stativene for å kunne gi informasjon om smittevern, eller annen viktig informasjon. 

Sekkevogner med lokk og pedal er også et smittetiltak på sykehus, legesenter, i næringsmiddelindustrien m.m.. Kan leveres med ulike farger på lokkene, f.eks. så er gult brukt som kode for smitte i helsevesenet.

Du kan velge blant våre standardmodeller i ulike farger og design, men kan også få skreddersydde løsninger med eget design og uttrykk.

Velger du en smittevernsløsning fra Røros Produkter bidrar du til bedre hygiene for kunder og ansatte. Ikke minst, du viser at du tar klima og miljø på alvor ved å bruke en kortreist, norskprodusert smittevernsløsning.