Prosjekt – Søndre Borgen Helsehus

Søndre Borgen Helsehus ligger i Asker kommune og tilbyr korttidsplasser innen helse og omsorg. Røros Produkter har levert sorteringsløsninger og miljøstasjoner til dette flotte nyåpnede bygget. Vi besøkte senteret i januar og de som får stell og pleie her ser ut til å være i gode hender.

Bildet er fra Søndre Borgen Helsehus og viser våre nye avfallsbeholdere HOP.

Vi i Røros Produkter var så heldige å bli valgt til leverandøren av kildesortering til bygget. Vi har levert avfallsbeholdere i alle fellesarealer, på kjøkkenene, rommene og på kontorene.

HOP

HOP er en av våre nyeste avfallsbeholdere for god kildesortering. De har helt nytt design i en mer utradisjonell form.

De kommer i tre ulike størrelser (35, 42 og 50 liter) og kan brukes frittstående som på bildet, monteres sammen i en klynge eller på rekke og rad om man ønsker det.

Tilpass antall etter ønskede antall avfallsfraksjoner som dere har behov for.

De lakkeres som standard i grafitt grå (RAL 9007) men de kan lakkeres i den fargen dere ønsker. Beholder og topp kan være i to forskjellige farger om dere ønsker det. På bildet til venstre er de lakkert i RAL 7021 Sahara som er en gråsort farge med litt ru overflate.

HOP har påmontert hjul slik at de er lette å flytte rundt for renholdspersonalet.

Etikettene som passer til disse beholdere er laget etter nasjonale farger for kildesortering og er 15×5 cm. Beste plassering er på beholdernes lokk slik du ser på bildet. Men kan i tillegg settes på selve beholderen om man ønsker det.

Skap ditt eget visuelle uttrykk med ønskede farger på beholderne eller på toppene og bestill passende etiketter til det dere har behov for å sortere.

Aursunden

Vår erfaring tilsier at man har større behov for kildesortering på kjøkkenet enn ellers i bygget. Vi har derfor levert Aursunden avfallsbeholdere til kjøkkenene i hver etasje. Her sorterer de restavfall, plast og pant i egne beholdere. De sorterer også matavfall og papir men de beholderne ble ikke med på bildet.

Aursunden avfallsbeholder er 75 liter og de har dør for mer ergonomisk tømming for renholdspersonalet. Aursusnden har også hjul i bakkant og fortskruer i framkant for å lett kunne flytte de for godt renhold eller om det er behov for annen plassering, samt at de står stabile med fotskruene når de er plassert.

Alle beholderne vi har levert til Søndre Borgen Helsehus er lakkert i RAL 7021 Sahara som er en slitesterk og robust lakk. De gir et rent uttrykk og passer godt inn i miljøet. Både HOP og Aursunden kan lakkeres i akkurat den fargen man selv ønsker.

Lese mer om HOP eller Aursunden avfallsbeholdere her:

HOP

Aursunden

Vi hjelper deg gjerne med forslag til avfallshåndtering i din bedrift. Ta bare kontakt med oss!

Telefon: 72 40 61 90

E-post: firmapost@rorosprodukter.no

Du kan lese mer om HOP ved å klikke her.